Toimistomme

AWToimistomme.jpgArkkitehtitoimisto Veikko Voutilainen Oy perustettiin vuonna 1965. Voitto Elimäen kunnan virastotalon arkkitehtikilpailussa Loi Veikko ja Väinö Voutilaiselle mahdollisuuden toimiston perustamiseen.

Lähes 40 vuoden aikana toimistossamme on suunniteltu yli kolmesataa uudisrakennusta ja saneerausta. Toimeksiantomme ovat olleet pääosin julkisia rakennuksia: kirjastoja, toimistorakennuksia, terveyskeskuksia, sairaaloita, vanhusten palvelukeskuksia ja niiden saneerauksia sekä teollisuusrakennuksia että asuinrakennuksia. Henkilökuntaarnme on parhaillaan kuulunut 25 henkilöä.

Olemme muuttaneet uusiin tiloihin Helsingin Katajanokalle vuonna 2001. Samalla toimiston nimi muutettiin Arkkitehtitoimisto Antti Voutilainen Oy:ksi sukupolvenvaihdoksen yhteydessä.

Tänään ryhmämme ydinosa muodostuu kuuden arkkitehdin, rakennusarkkitehdin ja -teknikon ryhmästä. Toimistomme hyödyntää uusimpia tietokoneavusteisen suunnittelun välineitä rakennussuunnittelussa.

Uudisrakennusten lisäksi Arkkitehtitoimisto Antti Voutilainen Oy:n erikoisalaan kuuluvat myös erilaiset korjausrakentamisen suunnittelukohteet, kuten ullakkorakentaminen ja asuinkerrostalojen julkisivusaneeraukset.

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin

c_138_45_16777215_00_images_layout_find-us-on-facebook-logos.jpg